Zanka

Geçen sene uzun bir aradan sonra şampiyon olan Liverpool için bu sene işler iyi gitmiyor.

Premier Lig'de oynadığı son 6 maçın 5'ini kaybeden Liverpool'da son Chelsea mağlubiyetinin ardından son şampiyon için bardak taşma noktasına geldi.

1-0'lık Chelsea mağlubiyetinde Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, 62. dakikada Mohamed Salah'ı oyundan çıkartmış ve Mısırlı yıldızın oyundan çıkarken oldukça mutsuz olduğu görülmüştü. Salah, oyundan çıkarken Klopp'un yüzüne bile bakmadan doğruca yedek kulübesine yönelmişti.

Son aylarda takımdan ayrılmak istediği konuşulan Salah için Klopp, maç sonu yaptığı açıklamada ''Takımdan ayrılmak isteyen varsa zorla tutamam, takımda olmak istemeyeni ben de takımda görmek istemem.'' sözlerini kullanmıştı.

Liverpool efsaneleri arasında yer alan Michael Owen ise İngiltere'de gündem olan sözler kullandı. Owen, ''Liverpool'u sabote ediyorlar. Salah ve Mane arasındaki rekabet takıma zarar veriyor. İkisi de birbirlerinin gol atmaması için takımı sabote ediyor. Mane'ye ceza sahası içinde faul yapıyorlar ama o düşmemek için ekstra mücade ediyor. Çünkü penaltı kararı çalınırsa atışı Salah'ın yapacağını biliyor. İkili arasında çok ciddi bir problem var.'' diye konuştu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver