Zanka

İstanbul’da bir iş hanında kendisinden yaşça büyük esnafla tartışan 21 yaşındaki şahıs, esnaftan tokat yiyince sinirlendi. Tartışma kavgaya döndü. Genç, esnaf İlyas Demirci’yi 12’inci kattan aşağıya attı. Şans eseri Demirci, 11’inci kata düştü ve yaralı kurtuldu. Şahıs gözaltına alındı ancak serbest bırakıldı…

Şişli'de bir ticaret merkezine gelen 21 yaşındaki Ç.B., tartıştığı esnaf İlyas Demirci'yi 12. kattan aşağı attı. Şans eseri 11’inci kata düşen Demirci, hastaneye kaldırıldı. Yaralı adamın vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi.

İkili arasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtlarında İlyas Demirci’nin gence tokat attığı, şüphelinin Demirci'yle konuşurken bir anda saldırdığı ve ikilinin arsındaki arbede anları görülüyor. Şüpheli daha sonra Demirci'yi demir korkuluklardan aşağıya itiyor ve soğukkanlı hareketlerle olay yerinden uzaklaşıyor.

SERBEST BIRAKILDI

İlyas Demirci kendisini aşağı atan şüpheliden şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Ç.B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1