Zanka

Galatasaray – Sivasspor mücadelesi öncesi açıklama yapan iki teknik direktör de, TT Stadı’nın zemininden dert yandı. Fatih Terim “Bizim en büyük rakibimiz önce Sivasspor, sonra zemin” derken, Çalımbay ise “Zemin iyi değil. Yağmur devam etse saha çamur olurdu” diye konuştu…

Süper Lig’de GalatasaraySivasspor mücadelesi öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den ve Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’dan önemli açıklamalar geldi.

Fatih Terim, Türk Telekom Stadı’nın zemininin bozukluğuna dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Sivasspor'un direnci yüksek. Bizim en büyük rakibimiz önce Sivasspor, sonra zemin. O yüzden inşallah zeminin azizliğine uğramadan, oynayınca ne hale gelecek bilmiyorum. Gerekirse zemine göre oynayacağız ilerleyen dakikalarda.”

ÇALIMBAY: ZEMİN İYİ DEĞİL

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da Türk Telekom Stadı'nın zemininden dert yandı.

Zemininin futbol oynamayı zorlaştırdığını ve önemli bir bakım görmesi gerektiğini belirten Çalımbay, “Zemin iyi değil. Yağmur devam etse saha çamur olurdu. Yağmur az yağınca zemin yumuşamış. Buranın önemli bir bakıma bir an önce alınması gerekiyor. Biz çok büyük sıkıntılar yaşadık, hastalıklar, sakatlıklar. Bugün 9 oyuncu yok. Bazı bölgelerde hiç oyuncu yok. Sakatlık yaşarsak sıkıntı olabilir” dedi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver