Zanka

Türkiye’nin en büyük e-Spor etkinliği İstanbul Tavla Turnuvası 10 Nisan'da başlayacak. Geçen yıl rekor katılımla Guinness Dünya Rekorları Kitabına giren turnuvanın bu yıl daha büyük ilgi görmesi bekleniyor. Sokak hayvanları yararına düzenlenen ve sosyal sorumluluk keyfinin heyecan dolu saatlerle birleşeceği turnuvanın birincisi 50 bin TL ödül kazanacak. Ünlü isimlerin de yer alacağı turnuvaya isteyen herkes katılabilecek. İşte katılım yolu ve ödüller…

10-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Tavla Turnuvası; İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Uluslararası Tavla Federasyonu, Vodafone Türkiye, Yemeksepeti, Tavla Stars ve Atölye Grup iş birliğiyle gerçekleşecek.

İstanbul Tavla Turnuvası, en az 5.000 yıllık geçmişiyle bugün bile her kuşağın en eğlenceli aktiviteleri arasında bulunan tavlayı mobil cihazlara taşıyarak sokak hayvanları yararına bir sosyal sorumluluk etkinliği olacak.

Tavla severler, İstanbul Tavla Turnuvası'na telefonlarından katılarak hem sokak hayvanlarını koruyacak hem de binlerce ödülden birini kazanma şansı yakalayacak.

Sokak hayvanlarına destek Hayvan Hakları Federasyonu'na (HAYTAP) bağışlanacak.

BİRİNCİYE 50 BİN TL ÖDÜL VERİLECEK

İstanbul Tavla Turnuvası'nda birinciye 50 bin TL, ikinciye iPhone 12, üçüncüye Ege'de denize sıfır konumlu Melek Hotels Bozburun'da 1 haftalık süreyle 2 kişilik tatil hediye edilecek. Sıralamada ilk 2.500'e giren katılımcılara ise 25 liralık Yemek Sepeti kuponu verilecek.

ÜNLÜLERLE TAVLA OYNAMA FIRSATI

Alex De Souza, Fernando Muslera, Cedi Osman, Burcu Esmersoy ve Merve Oflaz gibi ünlü isimlerin de destek verdiği turnuva, katılımcılara bu isimlerle tavla oynayabilme fırsatı da sunacak. 

KATILIM ÜCRETSİZ

Turnuvaya katılmak isteyenler, Google Play veya Apple Store üzerinden telefonlarına veya tabletlerine Tavla Stars oyununu ücretsiz indirebilecek.

Detaylı bilgi için www.tavla.istanbul sitesinden bilgi alınabilir. Turnuva boyunca katılımcılar ön eleme, eleme ve final turlarından geçecek.

GEÇEN YIL 5 BİN TON MAMA BAĞIŞLANDI

Sokak hayvanları yararına düzenlenen turnuva geçtiğimiz yıl 76 ülkeden 21.940 tavla severin katılımıyla Guinness Dünya Rekorlarını kırmakla kalmayıp; turnuva sonunda sokak hayvanları derneklerine 5 bin ton mama bağışlandı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver