Zanka

Yeni Akit’in Cem Yılmaz aleyhine yaptığı, Bebek Otel’deki tesettür yasağı haberine ünlü komedyen yanıt gecikmedi. Yılmaz, iddialara kendi tarzında yanıt verdi…

Yeni Akit gazetesi haberinde, "Cem Yılmaz'ın ortağı olduğu Bebek Otel'de tesettür yasağı uygulandığı" şeklinde iddialara yer vermişti. Haberin kaynağı olarak Star gazetesi gösterilirken, haberde "Bebek Otel'e ait kafeye giden iki kadının başörtülü olduğu gerekçesiyle kapı dışarı edildiği" iddia edilmişti.

Ünlü komedyen, "Cem Yılmaz'dan başörtüsü düşmanlığı! 'Kapalıları almayın'" iddiası eşliğinde Bebek Oteli'ne ortak olduğunu öne süren Yeni Akit gazetesine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Arka arkaya iki paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, ilk paylaşımında, "Sevgili takipçilerim, hatırı sayılır bir sayıdasınız, size bu haberi şu sebeple duyuruyorum; 27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiç bir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli (!) de benim değil! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon! Yazık!" ifadelerini kullandı.

İkinci paylaşımında ise bir fotoğrafla gönderme yaparak, "Iska geçti" dedi.

İşte Cem Yılmaz’ın o paylaşımları:



Bu içeriğe emoji ile tepki ver