Zanka

Oynadığı dizilerle hem Türkiye’den hem de birçok ülkeden büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin, sosyal medyada bugün resmen linç ediliyor. Linç sebebi ise yakışıklı oyuncunun kafe ve restoranlara gidenlere “Salaksınız” diye seslenmesi…

Sen Çal Kapımı” dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat veren Kerem Bürsin, rol arkadaşı Hande Erçel ile birlikte sosyal medyadan yaptığı canlı yayında söyledikleriyle herkesi şoke etti.

Bürsin, korona virüs nedeniyle kafe ve restoranlara gidenlere “Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya… Maskelerinizi de çıkarıyorsunuz ya Affedersiniz ama siz salaksınız. I’m sorry, salaksınız. Ailelerinizi insanları bir düşünün” dedi.

Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti. Twitter’da #haddinibilkerembürsin etiketi altında binlerce paylaşım yapılırken, oyuncuya destek olanların olduğu da görüldü.

AŞK İDDİALARI DOĞRU MU?

Öte yandan neye uğradığını şaşıran Hande Erçel önce donup kaldı. Erçel’in kısık sesle bir şeyler söylemesi üzerine Kerem Bürsin’in “pardon hayatım” demesi de dikkat çekti. Oyuncuların aşk yaşadığı iddiaları manşetleri bir ara süslüyordu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Bu içeriğe emoji ile tepki ver