Zanka

Sosyal medyada elinde balya balya paralarla videosu ortaya çıkan Hakan Tek’in, Cumhurbaşkanlığı yakın koruması olduğu iddia edilmişti. EGM iddiaların asılsız olduğunu ve Tek’in gözaltına alındığını duyurdu…

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada elinde para destesi ile videosu yer alan Hakan Tek’in, 'kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi' suçundan gözaltına alındığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu iddia üzerine başlatılan incelemede, 1989 Kayseri doğumlu olduğu tespit edilen şahsın, Kocasinan/Kayseri adresinde ikamet kaydının olduğu anlaşılmıştır. Dezenformasyon yapan şahsın, 'Cumhurbaşkanlığı’nın yakın koruması olduğu' iddiası asılsızdır.

Söz konusu şahsın, Cumhurbaşkanlığında herhangi bir görevinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Özel bir şirkette şoför olarak çalışan H.T, 'Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi' gerekçesi ile gözaltına alınmıştır.

Son dönemde Türk Polis Teşkilatına yönelik iftira kampanyasının son halkası olarak değerlendirilen iddiayı gündeme taşıyan hesaplar hakkında gerekli tespitler yapılmış olup, adli mercilere suç duyurusunda bulunulacaktır."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11