Zanka

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bu emekli amirallerin merkezinde CHP vardır. 104’ün içinde CHP üyesi olanlar vardır” açıklamasına, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi. Kılıçdaroğlu, “Seni gidi algıcı seni!” başlığıyla paylaştığı videoda “251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi?” diye sordu…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içinde şu anda CHP üyesi olanlar vardır. İncelemeler devam ediyor. Kim bilir daha neler çıkacak?” açıklamasına sosyal medyadan paylaştığı video ile yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu “Seni gidi algıcı seni!” notuyla yayınladığı videoda, şu ifadeleri kullandı:

“Neymiş efendim? Bazı imzacı emekli amirallerin eşleri, gelinleri, damatları, görümceleri CHP'liymiş. Şu zekaya bak Allah aşkına, bu aklı size kim veriyor Allah aşkına? Eğer sen, darbeci akrabası arıyorsan, ben sana söyleyeyim. 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi? Şehitlere bile saygı duymuyorsunuz. He istiyorsan gel şehit ailelerine soralım, ne diyecekler.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver