Zanka

Kafe ve restoranlara giden kişilere “Salaksınız” diyen ünlü oyuncu Kerem Bürsin, sosyal medyada kendisine gösterilen tepkilerin ardından bir özür mesajı yayınladı…

Sen Çal Kapımı” dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat veren Kerem Bürsin, rol arkadaşı Hande Erçel ile birlikte sosyal medyadan yaptığı canlı yayında söyledikleriyle herkesi şoke etti.

Bürsin, korona virüs nedeniyle kafe ve restoranlara gidenlere “Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya… Maskelerinizi de çıkarıyorsunuz ya Affedersiniz ama siz salaksınız. I’m sorry, salaksınız. Ailelerinizi insanları bir düşünün” dedi.

Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti. Twitter’da #haddinibilkerembürsin etiketi altında binlerce paylaşım yapılırken, oyuncuya destek olanların olduğu da görüldü.

ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkilerin ardından Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak özür diledi. Bürsin şöyle konuştu:

“Kabul ediyorum salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi, hoş da değildi. Hatta yanlıştı. O yüzden bu yanlışım için özür dilerim. Ama biliyoruz ki bir pandemi sürecindeyiz ve kimse için çok kolay geçmiyor. Bunu önleyecek, riski azaltacak tek bir şey var o da maske takmak. Günlük vaka sırasında dünyada ilk sıradayız, bu da hoş değil. Eğer ki sosyalleşeceksek, kafeye, restorana maske takmamız sorumluluk almak demek. Setler diye soracaksınız. Setlerde maalesef oyuncular sahnedeyken maske takamıyor, çünkü senaryolarımız ona göre yazılmıyor. Ama her türlü önlem alınmaya çalışılıyor. Sahne aralarında hep maskeliyiz, ekibimiz hep maskeli. Her gün test oluyoruz. Ona rağmen bizim setimizde bu hafta 5 pozitif vaka çıktı. Yanlış kelime kullandığım için özür dilerim, lütfen maskelerimizi takalım.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1