Zanka

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında Haluk Levent geliyor. Ancak diğer ünlülerin aksine Haluk Levent, sosyal medyayı insanlara yardım etmek amacıyla kullanıyor ve kendisinden istekte bulunanları da asla kırmıyor… Bu hareketleriyle herkesin gönlünde taht kuran sanatçı, bu kez evlenen çiftin düğününe gitti…

Haluk Levent, Bolu Belediyesi'nin Mustafa Kemal Atatürk'ün şehre gelişinin 85'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne aldı.

Konser haberini alan ve o akşam düğünü olan bir çift, düğün salonunun konser “Haluk abi günlerdir sana ulaşmaya çalışıyoruz. Bak abi senin konser 22.30 da başlıyor abi konsere 2 dakikalık yer düğün salonu. Bak abi nasıl üzgünüz. Ne var abi bi gelsen ya mutluluğumuza mutluluk katsan” paylaşımını yaparak Haluk Levent'i düğünlerine davet etti.

Çiftin isteğini kırmayan Haluk Levent, Haluk Levent de çifte sosyal medyadan, “Offf offff! Geliyoruz ülen düğünü basmaya!” diye yanıt yazdı.

Evlenen çiftin isteklerini kırmayan sanatçı, konser sonrası soluğu düğün salonunda aldı ve düğünde oynadığı sırada çekilen videosunu sosyal medya hesabından “Ve düğünü bastık” notuyla paylaştı. Levent, evlenen çift için şarkı da söyledi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…



Bu içeriğe emoji ile tepki ver