Zanka

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’da bu kez liderler arası “128 milyar dolar nerede?” akımını başlattı ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’i etiketledi. Yanıt vermekte gecikmeyen Akşener de topu Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na attı. Karamollaoğlu da Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'ı etiketledi. Ancak Uysal akımı kimseyi etiketlemeyerek durdurdu....

Muhalefet partileri, “128 milyar dolar nerede?” ve “Berat Albayrak nerede?” sorularına yanıt aramaya devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından parti liderleri arasında yeni bir akım başlattı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i etiketleyen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz? @meral_aksener #128MilyarDolarNerede?”

Meral Akşener’den Kılıçdaroğlu’na yanıt gecikmedi. Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu etiketlediği paylaşımında şunları yazdı:

“Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam. Sayın @T_Karamollaoglu sizde yeni bir bilgi var mı?”

Temel Karamollaoğlu’ndan beklenen yanıt geldi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı etiketleyen Karamollaoğlu, “Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi @DpGultekinUysal Bey?” diye yazdı.

Gültekin Uysal ise cevap olarak “Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan buyana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$. Sormaya devam. İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım @kilicdarogluk @meral_aksener @T_Karamollaoglu” paylaşımında bulundu.

Uysal’ın paylaşımında başka bir parti liderini etiketlememesi dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları da bu paylaşımın altına diğer parti liderlerini etiketlemesi talebinde bulundu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver