Zanka

Beşiktaş’ın oyuncusu Josef de Souza, Rizespor maçının ardından “Rizespor bugün sadece kendisi için oynamadı, bunu biliyoruz. Bu puanı başkalarına hediye etmek istediler” demişti. Fenerbahçe'nin yöneticisi Metin Sipahioğlu, bu açıklamaya sert tepki gösterdi ve “Josef De Souza bunları söylemez normalde ama söyletiyorlar. Aynı zamanda teknik direktörlerinin de sezon sonu konuşacağım demeçleri de var. Biz böylelerini çok gördük. 2-3 sezon önce 'Elimde VAR kayıtları' var diye şantaj yapanı da gördük” dedi…

Fenerbahçe'nin İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, FB TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sipahioğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“TAKIMIMIZ 6 PUAN ALMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR”

* Futbol takımımızı dünkü galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum. Başkanımız ve futbol şubeden sorumlu yöneticimiz daha iyi yorumlar ama Emre hocamız göreve geldikten sonra oluşan sinerji daha iyi oldu. Son iki haftada iki zorlu maçımız var. Takımımız 6 puan almak için elinden geleni yapacaktır. Emre hocamızın önderliğinde bundan şüphemiz yok. Ligi nerede bitireceğimizi de göreceğiz hep beraber.

“HAKEMLE İLGİLİ ALGI OPERASYONLARI YAPMADIK AMA RAKİPLERİMİZ BUNLARI YAPTI”

* Fenerbahçe Kulübü olarak bazı çok önemli konuları kamuoyunda gündeme getirmek istiyoruz. Biz sezon başından beri rakiplerimizle ilgili garip açıklamalarda bulunmadık, hakemle ilgili algı operasyonları yapmadık ama rakiplerimiz bunları yaptı.

* Maç öncesi açıklamalarla rakipleri ve hakemleri iftira ve yalanlarla zan altında bırakmaya çalışıyor. Özellikle bir rakibimiz bunu yapıyor. Bu bir iletişim stratejisi. Sağda solda övünerek anlattıklarını da biliyoruz.

“JOSEF DE SOUZA BUNLARI SÖYLEMEZ NORMALDE AMA SÖYLETİYORLAR”

* Yine bu strateji olarak bazı oyuncularına yaptırdıkları röportajlarda, Josef de Souza'yı kastediyorum. Eski oyuncumuz maalesef. Ona teşvik primi açıklaması yaptırarak ortamı karıştırmaya çalışıyorlar. Josef De Souza bunları söylemez normalde ama söyletiyorlar. Aynı zamanda teknik direktörlerinin de sezon sonu konuşacağım demeçleri de var. Biz böylelerini çok gördük. 2-3 sezon önce 'Elimde VAR kayıtları' var diye şantaj yapanı da gördük.

“ANKARAGÜCÜ ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİ”

* Biz Fenerbahçe olarak tertemiz bir mücadele veriyoruz. Rakibe ve hakeme iftiradan, algı operasyonlarından çok uzağız. Dün Ankaragücü bizden puan alsaydı yarıştan muhtemelen kopacaktık. Aslanlar gibi de mücadele etti rakibimiz. Belki şans onlardan yana olsa mağlup da olabilirdik.

* Alanya maçındaki hakem rezaleti, Tahkim'in verdiği skandal kararı bir yana bırakıyorum Alanyaspor bize karşı müthiş oynadı. Eski oyuncumuz Salih Uçan müthiş mücadele etti.

* Erzurumspor da bize karşı çok iyi oynadı. Biz her maçtan sonra rakiplerimizi tebrik ettik.

“HERKESİ BAŞKANIMIZ GİBİ TEK YÜZLÜ OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

* Başkaları ise çıkıp 'Bunlar niye böyle oynuyor? Bunların derdi ne? Göreceğiz ne olacağını' şeklinde açıklamalar görüyoruz. Bizim önümüzde iki maç var. Rakiplerimiz belli. Bu takımlar çıkıp son dakikaya kadar alınlarının teriyle oynayacaklar.

* Sakın sezon boyu yürüttükleri algı ve iftira operasyonunu yine yapmasınlar. Son iki maçta takımlar çıksın aslan gibi oynasın. Ortalığı karıştırmaya çalışmasın kimse. Şampiyonluk yolundaki rakipler aslan gibi çıksın oynasın. Algı operasyonunu bırakalım.

* Biz kimsenin yüzüne gülüp arkasından iş çevirmiyoruz. Herkesi başkanımız gibi tek yüzlü olmaya, karakterli olmaya davet ediyoruz. Lütfen herkes mert olsun. Kimsenin 10-15 yüzü olmasın. Yüzümüze gülüyorlar, arkamızdan bunu yapmasınlar. Tüm rakiplerimizi, özellikle bazılarını mert olmaya çağırıyorum.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver