Zanka

Pentagon’un elindeki UFO görüntüleri tüm dünyada tartışma ve merak konusu olmaya devam ediyor. Konuya son olarak Eski Başkan Obama da katıldı ve “Ortalıkta gökyüzünde tam olarak ne olduğunu bilmediğimiz objelere ait görüntüler bulunuyor” dedi…

ABD donanmasının kaydettiği FLIR1 adı verilen tanımlanamayan uçan obje (UFO) görüntüleri çok konuşulmaya devam ediyor. 2015 yılında kaydedilen görüntülerde bir cisimin gökyüzünde hareket ettiği görülüyor. Atlantik Okyanusunun 35 bin feet yukarısında üçgen şeklinde bir obje Pentagon tarafından tanımlanamayan uçan nesne olarak nitelendirildi. Fotoğrafı çeken pilotun Pentagon raporunda yer alan ifadesinde cismin takip edilemeyecek bir hızda gözden kaybolduğu bilgisine yer verildi.

2018 yılında bir savaş filotu tarafından kaydedilen görüntülere ilişkin son olarak ABD eski Başkanı Barack Obama da açıklama yaptı. Obama şu ifadeleri kullandı:

“Ortalıkta gökyüzünde tam olarak ne olduğunu bilmediğimiz objelere ait görüntüler bulunuyor. Tam olarak nasıl hareket ettiklerini ve yönlerini bilmiyoruz. Kolay açıklanabilir bir rotaları da yok. Tahminimce insanlar halen bu işin araştırılmasına oldukça önem veriyordur. Ama bugün size söyleyebilecek başka bir şeyim yok”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver