Zanka

49 yaşındaki eski model yaptığı paylaşımla bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Sebebi ise köpeğiyle evlenme kararı alması…

Gençliğinde, İngiltere'de dergilerin 3. sayfasında yer alan ve 'Sayfa kızı' denilen modellerden olan Elizabeth Hoad, hayatı boyunca 220 romantik ilişki yaşadığını, bunların hepsinin başarısız olduğunu ve bu yüzden artık erkeklerden vazgeçtiğini söyleyerek Golden Retriever cinsi köpeği Logan ile dünya evine girmeye karar verdiğini duyurdu.

49 yaşındaki Hoad, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada kararının nedenini 'ilişki geçmişinin pek parlak olmaması'na bağladı. Hayatı boyunca 6 fark çöpçatanlık uygulaması kullandığını, 220 ilişki yaşadığını ancak bunların hepsinin kısa soluklu olduğunu belirten Hoad, iki kere nişanlandığını ve hiç evlenmediğini söyledi.

1980'lerde dönemin popüler golf oyuncularından Steve Ballesteros ve ralli pilotu James Hunt ile de ilişki yaşadığını hatırlatan Hoad "Artık erkeklerden vazgeçtim" dedi. Köpeği Logan'ın ise onu asla bırakmayacağını bildiğini söyleyen Hoad, "Bazılara bana çılgın diyebilir. Ama bu benim 'asla ayrılmayacağız' deme tarzım" dedi.

Hoad, Katolik kilisesinde bir papazı, altı yaşındaki Logan'la olan birliklerini kutsamaya ikna etmeyi umuyor… Eğer başarılı olursa törenin ayrıntıları da hazır, 20 kişinin katılacağı törende Logan'ın Husky cinsi arkadaşları Ajax ve Bear sağdıç olacak. Hoad, yüzük, Logan ise altın bir bileklik takacak…



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11