Zanka

Sedat Peker’in iddialarının ardından gündemden düşmeyen Paramount Otel’in ziyaretçi defterindeki tanıdık simaların listesi her geçen gün artıyor. Bir dönem otelde kalan isimler teker teker ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak intihar eden vatandaşları hedef almasıyla büyük tepki çeken Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya’nın da olaylı otelde kaldığı ortaya çıktı…

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker’in, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili iddialarıyla gündeme gelen Paramount Hotel’de, daha önce kalan isimler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in de aynı otelde kaldığının ortaya çıkmasının yankıları sürerken, bir isim daha deşifre oldu.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de program yapan Tahir Sarıkaya’nın Paramount Otel'de kaldığı ortaya çıktı.

18 Ağustos 2019'da sosyal medya hesabından çektiği bir videoyu yayınlayan Sarıkaya, "Bodrum’da manzaramız ama denize gidemiyoruz" ifadelerini kullanmış. Videonun yer etiketinde ise otelin ismi görünüyor.  



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
32132