Zanka

Sedat Peker’in iddialarıyla yeniden gündeme gelen Sezgin Baran Korkmaz’la ilgili her gün daha vahim iddialar ortaya saçılıyor. O meşhur ses kaydıyla ilgili konuşan Gazeteci Murat Ağırel, “10 milyon eurodan bahsediliyor ama 14 milyon eurodan bahsediliyor. Bu ses kaydında SBK 12 gazetecinin kendisi tarafından maaşa bağlandığını söylüyor” dedi…

Organize suç örgütü liderliğinden daha önce hüküm giyen Sedat Peker’in Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz bağlantısına yönelik iddiaları çok konuşulmuştu ve Ateş’in Paramount Hotel’de çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Sonrasında Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Sezgin Baran Korkmaz ile görüştüğüne ve kendisine dinlettiği ses kaydında vahim iddialar olduğunu köşe yazısında dile getirmişti. Buna göre Ateş, SBK’dan 10 milyon euro istemişti.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman da, 12 dakikalık söz konusu ses kaydının 3 dakikasını dinlediğini belirterek, "Şoka girdim, inanamadım" ifadelerini kullanmıştı.

SEZGİN BARAN KORKMAZ 12 GAZETECİYİ MAAŞA MI BAĞLADI?

Halk TV yayınında konuşan Gazeteci Murat Ağırel, Sezgin Baran Korkmaz'ın ses kaydı ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Ağırel, şu ifadeleri kullandı:

“Bu konuyla ilgili birkaç kişiyi aradım. Konuşulan 2 dakikalık ses kaydı 12 dakikalıkmış. 10 milyon eurodan bahsediliyor ama 14 milyon eurodan bahsediliyor. Bu ses kaydında SBK 12 gazetecinin kendisi tarafından maaşa bağlandığını söylüyor.”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
24