Zanka

Sedat Peker’in Paramount Hotel’le ilgili gündeme getirdiği ve Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro istediği iddiasıyla gündemden düşmeyen Veyis Ateş, bu kez de eski bir röportajında söylediği sözlerle gündeme geldi…

Habertürk sunucusu Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz arasındaki bağlantıyı Sedat Peker’in ortaya çıkarmasının ardından, Ateş ile ilgili olay yaratan iddialar ortaya atıldı. Fatih Altaylı ile Sevilay Yılman, köşe yazılarında Sezgin Baran Korkmaz’ın kendilerine dinlettiği ses kaydını kaleme aldı. O kayıtlara göre Ateş, SBK’dan ‘işini çözmek’ için 10 milyon euro istemişti. Bu iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Veyis Ateş tüm iddialar karşısında sessizliğini korurken, 2017 yılında verdiği bir röportaj gün yüzüne çıktı. O röportajda Ateş, dikkat çeken ifadeler kullanıyor.

İşte o açıklamalar:

“Bugüne kadar geldiğim pozisyonlar dünyanın en iyi, en muhteşem, çok kıymetli yerler. Buna sebep olanlar için müteşekkirim. Şu anlamda söylüyorum: Bir klik, bir lobi, tanıdık bir dayı, selamını getirip götürme yapmadım. Gururlanmak için söylemiyorum, ihtiyacım olsa yapardım. Bunu sadece bir şey anlaşılsın diye söylüyorum: Gelip, dönüp dolaşıp toparladığım tek yer kader.”

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
132216