Zanka

"Kıyılar nasıl müsilaj tehdidi altındaysa siyasette de yerli ve milli her adımı yok etmeye çalışan ve siyaseti kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuşuyor

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Türkiye 2023 yılına yaklaştıkça ülkemize ve partimize yönelik saldırıların artacağı anlaşılıyor. Muhalefet partileri Türkiye'nin önünü kesmeye yönelik çalışmalara ortak olmaktadır. Muhalefet ve iktidar arasında her zaman çekişmeler olmuştur ama bu defa fotoğraf daha farklı.

Kıyılar nasıl müsilaj tehdidi altındaysa siyasette de yerli ve milli her adımı yok etmeye çalışan ve siyaseti kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız. CHP'nin başını çektiği bu müsilaj, milletimizin üzerine yağmur gibi yağdırmaktadır. Burada sehven yanlış bilgi verme değil bilinçli çarpıtma ve yalan stratejisi yürütülmektedir. (Sosyal medya düzenlemesi) Artık bizim de acilen gündemimize almamız gerekiyor.

Bunlara göre; cumhurbaşkanından başlayarak bakanlarından bürokratlarına kadar herkes yolsuzluk yapmakta vatana ihanet etmekte. Herkes uyuşturucu kaçakçısı, herkes yanlış. Ülkesini aklına gelen her türlü aşağılık sıfatla itham edecek kadar kendini kaybetmiş bir ruh haliyle karşı karşıyayız. Türkiye, CHP zihniyetinin yalan ve iftira zulmüne maruz kalmaktadır. Bunun adı da bir yalan terörüdür.

Bizim bu ruh hastasına ayıracak tek saniyemiz yoktur. CHP Genel Başkanı artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur. Doktorlar inşallah bir teşhis koyar. Bize düşen Allah şifa versin demekten ibarettir."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver