Zanka

Partisinin il başkanlarına konuşan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “Neymiş, gelince uçakları satacakmış! Dünyayı dolaşacaksın, tarifeli uçaklarla mı?” diye seslenmişti. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a “Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi” diye yanıt verdi…

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu şu sözlerle hedef almıştı:

“Neymiş, gelince uçakları satacakmış! Dünyayı dolaşacaksın, tarifeli uçaklarla mı? Trene binersin, otobüslerle seyahat edersin… Sonra da ‘ben muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağım’ dersin”

“KORKMA, O KADAR KÖTÜ DEĞİL”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a şöyle seslendi:

* Erdoğan “Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz” demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan? #HemenSeçim

* Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver