Zanka

Kocaeli’nde konuşan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisine ‘Serok Ahmet’ diye seslenmesini hatırlattı ve “gördünüz Sayın Cumhurbaşkanı Diyarbakır'daydı. Orada Serok Erdoğan diye seslenildi. Bahçeli'nin ağzını 48 saattir bıçak açmadı. Bakalım ne yapacak Bahçeli?” diye sordu…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kocaeli’nde partisinin üyeleriyle buluştu.

Davutoğlu, Diyarbakır'a giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın,‘Biji Serok Erdoğan' sloganlarıyla karşılanmasına değindi.

 “BAKALIM NE YAPACAK BAHÇELİ?”

Diyarbakır'da yaptığı konuşma sonrası meydanda ‘Serok Ahmet' sloganları atıldığını hatırlatan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“O günden bugüne Bahçeli Serok Ahmet diyerek hem beni güya teröristlerle iş birliği yapıyor görüntüsüne sokmaya çalışıyor sadece Kürtçe konuştuğum için. Hem de bu toprakların dili olan Kürtçe’ye hakaret ediyor. Şimdi gördünüz Sayın Cumhurbaşkanı Diyarbakır'daydı. Orada Serok Erdoğan diye seslenildi. Bahçeli'nin ağzını 48 saattir bıçak açmadı. Bakalım ne yapacak Bahçeli? Biz bu toprakların her dilini severiz, her inancını severiz, her insanını severiz, taşını severiz, toprağını severiz…

İkiyüzlü siyasetle bu ülkeyi yönetenler Türkü Kürde, Sünni'yi Alevi'ye ayrımcılıkla düşman ettiler. Biz bütün bu ayrımcılığa son vermek üzere geliyoruz”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver