Zanka

Sosyal medya fenomeni Pınar Işık’ın başı bir kez daha sosyal medya paylaşımı nedeniyle dertte…

Pucca’ ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gözaltına alındığını duyurdu. Işık, paylaşımında “Az önce kapıya iki polis geldi, şu an emniyete gidiyoruz beraber:. Sebebini de söylemiyorlar. Hakkımda hayırlısıı..” ifadelerine yer verdi.

Işık, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca desteklenen "15/07 Şafak Vakti" filmine ilişkin “Çıplak elle barbarca kafalarını kopardığınız askerleri de koydunuz mu? Haberi olmayan sabileri, ne olduğunu bilmeden orada bulunan erlere neler yaptınız anlattınız umarım” paylaşımı nedeniyle Sabah gazetesi tarafından hedef gösterilmişti.

ESKİ EŞİNDEN TEPKİ

Işık’ın eski eşi oyuncu Serhat Osman Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözaltıya şu sözlerle tepki gösterdi:

“Bunca soruşturma açılmadı, mafya videolar çekti, ifşalar yaptı kanıtlı mevcutlu. Birbirlerini ifşa ettiler bir tane savcı çıkıp demedi ki şu insanları alın getirin. Ama pınarın evine geldiler şimdi attığı tweet yüzünden gözaltı kararı çıkarılmış. Şu an emniyete götürülüyor… evet evet baya evinde oturup hiçbir örgüte mensup olmayan kendi halinde yazı yazan kimseninin parasını çalmamış yolsuzluk yapmamış usulsüzlük yapmamış insan gözaltına alınıyor…”

PUCCA'DAN YENİ AÇIKLAMA

Gözaltına alınan Işık, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu ve durumu hakkında "Fellik fellik nöbetçi savcı arıyoruz.. Bulamazsak bu gece nezarethanedeyim maalesef" dedi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1