Zanka

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Mansur Yavaş’ın başkanlığa gelmesinin ardından, 25 yıl sonra yeniden memurlara bayram ikramiyesi verilecek…

Bem-Bir-Sen, Tüm Bel-Sen, Tüm Yerel-Sen temsilcileriyle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyede görevli memura Kurban Bayramı ikramiyesi verilmesine ilişkin ek protokolü imzaladı.

Bu protokole göre, memurlara Kurban Bayramı'nda net 850 lira ikramiye verilecek. Böylece 25 yıl sonra ilk kez memurlara bayram ikramiyesi verilecek.

Temmuz ve Ağustos ayları için Sosyal Denge Tazminatı'nın yüzde 100 ödenmesini kapsayan net 850 TL'lik ikramiyeye ilişkin protokolü imzalayan Yavaş, "İmkanlarımız daha çok olsun, daha çok verelim. Beraber çalışalım. Ankaralı memnun olsun. Bütün amacımız o. Size bir motivasyon ve katkı olacaksa seviniriz. Verdiğimiz parayı çok para olarak görmüyoruz ama 25 yıldır bir ilk olması açısından önemli. İnşallah devamı gelir" dedi.

Sendika temsilcileri, ikramiyenin çalışanlara bayram hediyesi olarak önemli bir motivasyon olacağını ve 25 yıldır ilk kez belediyede çalışan memurlara bayram ikramiyesi ödeneceğini belirterek, Başkan Yavaş'a teşekkür ettiler.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1