Zanka

Marcao dün akşam oynanan maçın 63. dakikasında takım arkadaşı Kerem'e sinirlenip kafa ve yumruk atmıştı.

Giresunspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı futbolcu Marcao tartışma yaşadığı takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk attı.

Marcao, VAR incelemesi sonrası oyundan atıldı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Kendi arkadaşıyla böyle bir pozisyona gireni ilk kez görüyorum. Ne olursa olsun hoş değil. İkisi de bizim oyuncumuz ama Kerem kıymetlimiz" dedi.

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Köksal Ünlü, Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao hakkında bugün karar verileceğini açıkladı.

Köksal Ünlü, "Teknik heyet kapsamlı bir rapor hazırlıyor. İdari bir durum var. Kamuoyu müsterih olsun ki yapılan işle ilgili bir ceza olacak. Teknik heyetin bize bir rapor vermesini istedik. Birkaç saat içinde rapor bize ulaşır, kamuoyuna kararımızı sunarız. Karar yüzde 99 bugün açıklanacak. Birikim olabilir, adrenalin olabilir ama olmaması gereken bir durum. Bugün içinde büyük olasılıkla karar verilir" açıklamasında bulundu.

Kırmızı kart gören Galatasaraylı Marcao’nun ‘’Saldırı’’ başlıklı madde 44’ten disiplin kuruluna sevk edilmesi bekleniyor.

Madde 44'te yer alan kuralda, "Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilir" deniyor. 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver