Zanka

Hindistanlı oyuncu ve UNICEF İyi Niyet Elçisi Priyanka Chopra, Los Angeles'ta katıldığı bir konferansta ‘nükleer savaşı kışkırtmakla’ suçlandı.

Hindistanlı oyuncu Priyanka Chopra Los Angeles'ta katıldığı bir konferansta şok bir suçlamayla karşı karşıya kaldı. Bir seyirci Chopra'yı nükleer savaşı kışkırtmakla suçladı.

Hindistan ordusuna ait jetler, Cammu Keşmir bölgesindeki saldırıları düzenlediği iddia edilen Ceyş-i Muhammed (JeM) örgütünün Pakistan'daki kampını vurmuştu. Olayın ardından 26 Şubat'ta bir tweet atan Chopra, ‘Jain Hind #HindistanSilahlıKuvvetleri’ ifadelerini kullanmıştı.

‘Jai Hind' Hindistanlı siyasetçilerin sıkça kullandığı bir slogan ve “Hindistan’ı selamlayın” anlamına geliyor.

Konferansın soru-cevap bölümünde söz alarak Chopra'yı suçlayan Pakistanlı bir kadın seyirci, “Senin insanlık hakkında konuşmanı dinlemek biraz zordu çünkü komşun olarak, bir Pakistanlı olarak senin ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum. Sen bir UNICEF barış elçisisin ve Pakistan’a karşı bir nükleer savaşa destek veriyorsun. Benim gibi milyonlarca Pakistanlı Bollywood’daki işlerinde sana destek verdi ve sen nükleer savaş istedin” dedi.

Kadına sakince yanıt veren Chopra savaş yanlısı olmadığını ancak bir vatansever olduğunu dile getirdi.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver