Zanka

İzmit’te yetiştirme yurdunda büyüyen 27 yaşındaki Can Gönül, milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu söylemişti. Ailesine kavuşmak isteyen Can Gönül’le canlı yayında konuşan Gökhan Gönül, “Can bizim kardeşimiz, Annem ve babam Can’a ulaşmayı bekliyor” dedi…

Ünlü futbolcu Gökhan Gönül 'Can' adında bugüne kadar hiç bilmediği 27 yaşında bir kardeşi olduğunu öğrendi.

Konuyla ilgili Can Gönül’ün konuk olduğu Show TV'de canlı yayınlanan bir programa telefonla bağlanan Gökhan Gönül, ilk kez konuştu ve şunları söyledi:

“Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can'a ulaşmayı bekliyor. Onlar böyle durumlara alışkın insanlar değiller. Can'ın çok fazla özel hayatını paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Can'ın beni bulma sürecine benzer şekilde ben de annemi buldum, daha sonra babamla barıştırdım. Çık gel oğlum. Bekliyoruz seni.”

Gökhan Gönül’ün sözleri üzerine Can Gönül, gözyaşlarını tutamadı. Can Gönül'ün yaşadığı süreci çok iyi anladığını belirten Gökhan Gönül, "Ben de annesiz büyüdüm. Babaannem beni büyüttü. Ben, Can'ın neler yaşadığının farkındayım." ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARI DA ALIP GİTMİŞ

Hürriyet’in haberine göre Gönül ailesinin hikayesi ise şöyle:

Samsun’da yoksulluk yüzünden çıkan aile içi tartışma sonrasında ayrı yaşama kararı alan çiftten baba Ahmet Gönül, o günlerde eşinin 2 aylık hamile olduğunu bilmeden, 3 çocuğunu alarak Bursa’ya göçtü.

Gökhan Gönül, 20 yaşına kadar annesinden habersiz, babasının ve babaannesinin kanatları altında büyüdü.

Gökhan Fenerbahçe’de forma giydiği ilk günlerde ise bir yandan Zico’nun gözüne girmek için uğraşırken diğer yandan da ayrı olan anne ve babasını birleştirmeye çalıştı. 20 yaşına kadar annesini hiç hatırlamadan büyüyen Gökhan’ın bu çabaları sonucunda aile 2007 yılında tekrar bir araya geldi.

Anne-baba ve üç kardeş (Volkan-Hakan ve Gökhan) yeniden bir bütün olarak hayata devam etti.

Gökhan Gönül’ün de diğer kardeşlerinin de komşularının da Can’dan hiç haberi yoktu.

Bir tartışma sonucu eşi evden ayrılan annesi, 2 aylık hamile olduğunu gururdan söyleyememişti. Daha sonra ise maddi olanaksızlıklar yüzünden bebeğe bakamayıp bir yakınına vermişti. O yakını da bir süre sonra adı Can Gönül olan çocuğu yetiştirme yurduna bırakmıştı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
12