Zanka

Zanka Medya Genel Yayın Yönetmeni Ferit Atay’ın sunduğu Zanka TV’de yayınlanan SorguluYorum programında Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar ve şirketi Baykar masaya yatırıldı.

Demokratik Değişim Hareketi Sözcüsü Rubil Gökdemir’in konuk olduğu SorguluYorum programına bu hafta Selçuk Bayraktar ve ürettiği İHA, SİHA ve TİHA gibi araçların devlete kaça satıldığı konusu damga vurdu!

Programda Rubil Gökdemir şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın küçük damadının ve onun ailesinin sahibi olduğu Baykar firmasını biliyorsunuz. Bunlar İHA, SİHA ve TİHA üretiyor ve dün de(geçen hafta) teslim törenleri vardı. Emin olun ki Türkiye savunma sanayiinde kim bir şey üretiyorsa kimin damadı olduğuna bakmaksızın gurur duyarım. Ama dün(geçen hafta) bütün Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, TİHA teslim törenindeydik ve 3 buçuk saat orada Selçuk Bayraktar’ın PR’ı yapıldı. Eminim ürettiği İHA’lar,  SİHA’lar devletimizin işine yarayacaktır. Ama Allah aşkına bunların parası nedir, 2015 yılından beri Selçuk Bayraktar’ın dediği gibi devletten ne kadar destek aldıkları, bunların TSK’ya kaça satıldığı, kaça mal olduğu, neden bize söylenmiyor? Selçuk Bayraktar, Erdoğan tarafından sürekli övülüyor, tamam, ben de gurur duyuyorum bunları ürettiği için ama bir vatandaş olarak merak ediyorum, bunlar TSK’ya kaça satılıyor, Baykar şirketine devletin kasasından ne kadar yardım yapıldı?”

Rubil Gökdemir konuşmasının devamında:
“Bir devlet sürekli bir kişinin reklamını yapar mı? Bir devlet sürekli ahbap-çavuş ilişkisi, devlet-aile ilişkisinde bulunur mu söyleyin bana! Her şey alt üst olmuş, adalet yerle bir olmuş, biz hala Selçuk Bayraktar’ın reklamıyla uğraşıyoruz. Üstelik devletin bütün yöneticileri üç buçuk saat Selçuk Bayraktar’ın PR törenini izliyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Programı izlemek için tıklayınız

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
2