Zanka

6-1 kaybedilen Hollanda maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Basın Danışmanı Ersin Düzen, sosyal medya hesabından teknik direktör Şenol Güneş’e seslenmişti. Paylaşımıyla tartışma yaratan Düzen, görevini bırakma kararı aldı…

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Danışmanı Ersin Düzen, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda 6-1 kaybedilen Hollanda maçı sonrasında sosyal medyadan bir paylaşım yapmıştı.

Paylaşımında “Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!” ifadelerini kullanan Düzen, tartışma yaratmıştı.

Kaptan Burak Yılmaz’dan da tepki gören Ersin Düzen, yaptığı yeni paylaşımla TFF’deki görevinden istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu:

“Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sn Nihat Özdemir'e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sn Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum”

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1