Zanka

Geçen yıl yoğun bakımda korona virüs tedavisi gördükten sonra taburcu edilen Duygun Yarsuvat, 84 yaşında yaşamını yitirdi. Yarsuvat için Fenerbahçe ve Beşiktaş da başsağlığı mesajı yayınladı…

25 Ekim 2014 - 23 Mayıs 2015 tarihleri arasında Galatasaray başkanlığı yapan Duygun Yarsuvat, hayatını kaybetti.

Yarsuvat, 2020 yılının son dönemlerinde korona virüse yakalanmış ve bir süre hastanede tedavi görmüştü. Durumunun ağırlaşması sebebiyle entübe edilerek yoğun bakıma alınan Duygun Yarsuvat, daha sonra doktorların taburcu edilmişti.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Duygun Yarsuvat’ın vefat haberinin ardından Fenerbahçe, "Galatasaray Spor Kulübü'nün eski Başkanlarından Duygun Yarsuvat'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Duygun Yarsuvat'a Allah'tan rahmet, Galatasaray Spor Kulübü'ne, Duygun Yarsuvat'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü" mesajını yayınladı.

Beşiktaş’ın mesajında da şu ifadeler yer aldı:

"Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Duygun Yarsuvat’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Duygun Yarsuvat’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver