Zanka

Apple henüz yeni iPhone 11'i tanıtmadı ancak modelin lüks versiyonu için ön siparişler başladı. Lüks dediysek lafın gelişi değil, kelimenin tam anlamıyla lüks zira fiyatı 286 bin lira…

ABD merkezli teknoloji devi Apple 10 Eylül’de iPhone 11 adını alması beklenen yeni iPhone modelini tanıtacak. Ancak Rusya merkezli lüks aksesuar üreticisi Caviar, iPhone 11 modelleri için ön sipariş almaya şimdiden başladı.

50 bin 670 dolar yani 286 bin TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan iPhone 11 Universe Diamond'ı bu kadar pahalı yapan ise gerçek göktaşı ve ay parçalarının yanı sıra bazı değerli taşları bünyesinde barındırması.

iPHONE 11 ÖZELLİKLERİ

Yeni iPhone'ların en dikkat çeken özelliği 5G'yi destekleyecek olması.

Apple’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler ışığında, yeni iPhone modellerinde bizleri Mate 20 modellerinden aşina olduğumuz bir kamera kurulumu karşılayacağı iddia ediliyor.

Yeni iPhone modellerinde oldukça ilginç bir kamera özelliğine yer verilecek. Söz konusu bu kamera özelliği sayesinde, kullanıcıların fotoğraf çekeceği önceden tespit edilebilecek. Yakınlık ve jiroskop sensörleri sayesinde kullanıcı fotoğraf çekmek için hamle yaptığında telefonun kamerası otomatik olarak açılacak.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver