Zanka

Futbolun yanı sıra skandalların da yıldızı olan Cristiano Ronaldo’nun, son zamanlarda başı tecavüz suçlamalarıyla dertte. Bütün dünyanın konuştuğu bu olay hakkında ortaya atılan yeni iddia ise çok ses getirecek cinsten…

34 yaşındaki Kathryn Mayorga, eski Real Madrid oyuncusunun 2009 yılında Las Vegas otelde tecavüz ettiğini iddia etmişti. 33 yaşındaki Ronaldo iddiaları reddetmişti ve "Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, benim üzerimden kendilerinin reklamını yapmak isteyen insanlar tarafından yaratılan bu medya cümbüşünü beslemeyi reddediyorum" şeklinde konuşmuştu.

325 bin dolarlık gizlilik anlaşmasıyla kapanan dava, Eylül 2018'de yeniden açıldı. Ronaldo'nun tecavüz olayının ardından özür dilediği belirtilen dilekçede, Portekizli yıldızın "Normalde centilmen bir erkeğimdir" dediği yazıldı.

‘SUS’ PAYI MI VERDİ?

TMZ'nin ulaştığı yeni dava belgelerine göre, Juventus'un Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun kendisine açtıkları cinsel saldırı davasını düşürmeleri için Kathryn Mayorga tarafına 375 bin dolar ödeme yaptığı iddia edildi.

Ronaldo’nun avukatları bu ödemenin suçu kabullenme sebebiyle değil, olayı kamunun gözü önünden çekmek amacıyla yapıldığını söylüyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver