Zanka

İki farklı akıldan daha yetkin bir akıl üretmek mümkün… Peki bunun ne demek olduğunu ve nasıl yapılacağını biliyor musunuz?

Zanka TV’de bugün, Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tınaz Titiz’in sunumuyla Birleşik Akıl Ağı ile ortak canlı yayın gerçekleşecek.

Saat 14.00’da başlayacak olan yayında, “iki kişinin akıllarının toplamından daha yetkin bir akıl üretme” konusu ele alınacak. Sosyal medya platformlarından yayın hayatını sürdüren Zanka TV kanalı ile, sosyal medyadaki etkileşim sayesinde “yetkin akıl üretme” amacına yönelik daha çok ve farklı akıldan yararlanılacak…

İki bölümden oluşacak canlı yayının ilk bölümünde “İki farklı akıldan daha yetkin akıl üretme” konusunda Titiz tarafından ön bilgiler verilecek.

İkinci bölümde ise YouTube’da yayın sırasında gelen yorumlar ile birlikte interaktif bir içerik olacak. Verilen bilgiler ışığında, katılımcılar yetkin akıl üretme yolunda ciddi ilerleme sağlayabilecek şu 3 soruyu yanıtlayacaklar:

  1. Anlatılanların uygulanabilmesi, çoklukla uzun – süslü – yakınıcı – suçlayıcı -başkalarına ihale odaklı “düşünme ve kendini ifade etme kültürümüz”ün değişmesini gerektiriyor. Bunun için pratik ve yaratıcı yollar neler olabilir?
  2. Tüm süreçteki ince noktalardan birisi de tohumların tekrarlanabilirliğidir. Yani 1 kişinin ortaya attığı bir tohum fikrini yüzlerce / binlerce kişinin tekrarlamasıdır. Bu motivasyon nasıl sağlanabilir?
  3. Toplumumuzda “şimdi ve burada” şeklinde özetlenebilecek bir eğilim var. Orta ve uzun vadeli girişimleri değersizleştiriyor. Bununla nasıl baş edebiliriz?

Yayına YouTube üzerinden katılacak olanlar mesaj yoluyla yorum veya cevaplarını yollayabilecekler. Ayrıca isterlerse http://bit.ly/2ZkP9n5 adresindeki tabloya da cevap yazabilecekler.

CANLI YAYIN SAAT 14.00’DA YOUTUBE’DA Zanka TV KANALINDA… 

ZANKA TV KANALINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ....



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1