Zanka

Analar Bacılar Kurultayı’nda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, ABD’ye tepki gösterdi. Bahçeli, “Biden yönetimi karar vermelidir. ABD terör örgütleriyle mi müttefik yoksa Türkiye ile mi müttefiktir? Terör örgütlerine silah vermek, eğitim desteği vermek, para vermek suçtur, rezalettir” dedi…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği "Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı"nda konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“HDP İLE ORTAKLIK PKK İLE ORTAKLIKTIR”

* HDP ile ortaklık PKK ile ortaklıktır, analara ihanettir. HDP'nin kapatılması anaların yüreğine su serpecektir.

“ABD YÖNETİMİ DOST MUDUR, DÜŞMAN MIDIR?”

* Biden yönetimi karar vermelidir. ABD terör örgütleriyle mi müttefik yoksa Türkiye ile mi müttefiktir. ABD yönetimi dost mudur, düşman mıdır? Terör örgütlerine silah vermek, eğitim desteği vermek, para vermek suçtur, rezalettir.

DİYARBAKIR ANNELERİ

* Bir çağrıda bulunmuk istiyorum. Bugüne kadar Diyarbakır annelerini ziyaret etmedim. Konuyu partiler üstü ele aldım. Annelerin meşru eylemini yakından takip ettim, yaptıklarını doğru buldum.

* Şu anda dağda veya bir başka yerde terörün elinde bulunanlara diyorum ki oradan bir an önce kurtulun. Annelerinize koşun. Anneleriniz sizleri bekliyor. Gelin düşmandan yakanızı kurtarın.

“KADINLARIN KATLİNE SEYİRCİ KALAMAYIZ”

* Kadınların katline seyirci kalamayız. Kadın cinayetleri kesilmeden insanlık değerlerini ağzımıza almayı hak göremeyiz. Şiddet ve cinayetlere yol açan açmazları tedavi etmeliyiz. Aksi halde toplumsal huzur ve dengeyi hepten mahvedecek. Parti olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver