Zanka

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirdiği ‘siyasi cinayetler’ iddiasıyla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ben İçişleri Bakanıyım, sordum, 'Arkadaşlar böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı?', ‘Yok’ dedi. Bu bir FETÖ taktiğidir” diye konuştu…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin'de gazetecilere yaptığı “Siyasi cinayetler kaygım var. Erdoğan gitmemek için her şeyi yapacaktır” sözleri, tartışma yaratmıştı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da “Siyasi suikastler yapılacağı yönünde bizim da aldığımız duyumlar var” diye konuşmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da "siyasi cinayetler işlenebileceği" iddialarıyla ilgili resen soruşturma başlatmıştı.

Ankara’da Trafik Birim Amirleri Toplantısı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada ‘siyasi cinayetler’ iddialarına değindi.

Bakan Soylu, “Ben İçişleri Bakanıyım, sordum, 'Arkadaşlar böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı?' Yok" dedi. Bu bir FETÖ taktiğidir.” ifadelerini kullandı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver