Zanka

Merkez Bankası’nın merakla beklenen faiz kararı öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratlara ikinci kez çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Bugün kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun” dedi…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası’nın bugün açıklanacak faiz kararı öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bürokratlara yeniden mesaj verdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Sayın Bürokratlar, Bugün kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun. Siz bu milletin onurlu evlatlarısınız, bunu hiç unutmayın” ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçen hafta da bürokratlara “İktidarın değişmesine az kaldı. İktidar değiştiğinde soruşturmalar başlayacak ve eminim ki bu bürokratların bir kısmı 'efendim emir aldık uygulamak zorunda kaldık' diyeceklerdir. Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. ‘Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi itibariyle durun” diye seslenen Kılıçdaroğlu, başta Erdoğan olmak üzere iktidar cephesinden tepki görmüştü.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver