Zanka

Rust filminin çekimleri sırasında dehşete düşüren bir olay yaşandı. Amerikalı ünlü aktör Alec Baldwin, bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı silah kullandı. Silahtan çıkan mermiler filmin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins ile yönetmeni Joel Souza’ya isabet etti. Hutchins hayatını kaybederken, Baldwin gözyaşlarına boğuldu…

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in yeni filmi Rust'ın setinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Polisin açıklamasına göre Baldwin, bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi. Ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmenine hem filmin yönetmenine isabet etti.

Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybetti. Filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı. Souza'nın hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.

The Santa Fe New Mexican adlı yerel bir gazete, Baldwin'in polis sorgusu sonrası görüntüsünü yayınladı. Baldwin'in perişan halde olduğunu gösteren karelere yer veren gazete, Alec Baldwin'e herhangi bir suçlama yöneltilmediğini belirtti.

Yetkililerden yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşüncesi ağırlık kazandı. Ancak polis, soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı.

Yaşanan olay sonrası yapım şirketi film çekiminin durdurulduğunu duyurdu.

Altı çocuk babası olan 63 yaşındaki aktör Alec Baldwin, filmde 13 yaşındaki torunu kazara bir cinayetten hüküm giyen kanun kaçağı Rust'ı canlandırıyordu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver