Zanka

Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinde hakemin Fırat Aydınus olacağı açıklandı. Bunun üzerine Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan harekete geçti ve Aydınus’a adeta gözdağı verdi… Peki Fırat Aydınus’un yönettiği maçlarda Fenerbahçe ve Trabzonspor kaçar galibiyet aldı? İşte istatistikler…

Süper Lig’de 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 1 Eylül Pazar günü saat 21.45’de oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin hakemi Fırat Aydınus oldu.

Aydınus’un hakem olacağını öğrenen Fenerbahçeliler sosyal medyada atağa kalktı. Twitter’da #GözümüzÜzerindeFıratAydınus etiketiyle binlerce paylaşım yapılıyor. Taraftarların bu kadar tepki göstermesinin sebebi ise Aydınus’un yönettiği maçların istatistikleri… Fenerbahçe Fırat Aydınus'un yönettiği son 10 maçta sadece 1 galibiyet alırken, Trabzonspor ise Aydınus’un hakemliğindeki son 4 maçta 4 galibiyet aldı.

CANER OLAYI HATIRLATILDI

Yapılan paylaşımlarda Fenerbahçeliler yaşanan eski bir olayı da unutmadıklarını gösterdi. 2012’de sarı-lacivertlilerin oynadığı maçta Fırat Aydınus, o dönem Fenerbahçe’de forma giyen Caner Erkin’e kırmızı kart göstermişti. Kırmızı kartın sebebi ise Erkin’in “Lan” kelimesini kullandığı gerekçesiydi. Ancak o anlarda Aydınus’un Erkin’e sırtı dönüktü ve aralarında 18 metre mesafe olduğu ortaya çıkmıştı. Bu olay döneme damgasını vurmuştu ve Fenerbahçeli taraftarlar ünlü hakeme büyük tepki göstermişti…

3. HAFTANIN DİĞER MAÇLARI VE HAKEMLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligde 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

30 Ağustos Cuma:

20.30 Kasımpaşa-MKE Ankaragücü: Zorbay Küçük

20.30 İstikbal Mobilya Kayserispor-Galatasaray: Mustafa Öğretmenoğlu

31 Ağustos Cumartesi:

19.15 Konyaspor-Antalyaspor: Ümit Öztürk

21.45 Göztepe-Yukatel Denizlispor: Suat Arslanboğa

21.45 Beşiktaş-Çaykur Rizespor: Yaşar Kemal Uğurlu

1 Eylül Pazar:

19.15 Demir Grup Sivasspor-Gazişehir Gaziantep: Hüseyin Göçek

19.15 Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır

21.45 Yeni Malatyaspor-Alanyaspor: Alper Ulusoy

21.45 Fenerbahçe-Trabzonspor: Fırat Aydınus



Bu içeriğe emoji ile tepki ver