Zanka

Sağlık durumu kötüleşen ve “Her geçen gün daha da zorlaştı” diyerek sevenlerinden dua isteyen Hakan Ural, korona virüse yakalandı. Ural’ın sunuculuğunu yaptığı programdan yapılan açıklamada, “Hakan Ural, sağlık sorunları nedeniyle bir süreliğine programa ara vermiştir. Grip belirtileriyle başlayan süreçte PCR testleri negatif çıkmış, ancak ardından pozitife dönmüştür” denildi…

Hakan Ural, Instagram hesabından sağlık durumuna ilişkin yaptığı ilk açıklamada “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat Allah'ın izniyle iyiyim. Arayan soran tüm dost arkadaşlara teşekkür ederim. Her işte bir hayır vardır. Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi beraberiz. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” demişti.

Daha sonra durumu ağırlaşan Ural, yeniden yaptığı paylaşımda “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullanmıştı.

“SAĞLIK DURUMU GÜN GEÇTİKÇE İYİYE GİTMEKTEDİR”

Neler Oluyor Hayatta’ programından bugün yapılan açıklamada ise Ural’ın korona virüse yakalandığı duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yerildi:

“Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında canlı yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, sağlık sorunları nedeniyle bir süreliğine programa ara vermiştir. Grip belirtileriyle başlayan süreçte PCR testleri negatif çıkmış, ancak ardından pozitife dönmüştür. Hakan Ural’ın Covid-19 tedavisi şu an tedbir amaçlı hastanede devam etmektedir. Sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gitmektedir.”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver