Zanka

Kadın dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulamadı ancak, yeni sezonda diye usta bir oyuncunun dahil olacağı haberi geldi…

Fox TV’de yayınlanan ve rating listelerini alt üst eden ‘Kadın’ dizisinin hayranları, yeni sezonun başlamasını iple çekerken, dizinin başlayacağı tarih henüz netlik kazanmadı.

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunun güçlendirilmeye çalıştığı diziye son olarak usta oyuncu Hümeyra dahil oldu.

BENNU YILDIRIMLAR AYRILIYOR MU?

Dizinin sezon finalinde yaşanan kazada birinin öleceği haberi sonrasında izleyiciler biraz korktu, çünkü tahminlerden biri de dizide Hatice’ye hayat veren Bennu Yıldırımlar’ın senaryo gereği ölerek diziden ayrılacağıydı.

Şimdi de Hümeyra’nın Kadın dizisine dahil olması, “Bennu Yıldırımlar gidecek yerine Hümeyra’mı gelecek?” sorusunu akıllara getirdi.

YILLAR SONRA AYNI DİZİDE

Öte yandan daha önce ‘Melekler Korusun’ dizisinde birlikte rol alan Hümeyra ve Özge Özpirinçci yıllar sonra aynı dizide rol almış olacak.

Hümeyra’nın ‘Kadın’ dizisinde yer alacağının duyurulmasının ardından dizinin başrol oyuncularından Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından mutluluğunu paylaştı. Twitter’da Özpirinçci şu sözlere yer verdi: “Rüya gibi bir şey bu… Seninle bir kez daha aynı seti paylaşmak paha biçilemez!”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11