Zanka

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, önceki gün katıldığı bir yayında gelen soru üzerine sinirlendi.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Hacı Yakışıklı'nın "Erken seçim olursa adayınız kim olacak? Apar topar mı karar vereceksiniz?" sorusunu cevaplayan Karamollaoğlu sinirli bir şekilde "Bu boş bir iş" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun önceki gün Haber Global ekranlarında bir programa katıldı.

Muhalefetin sürekli gündeme getirdiği erken seçim konusunun konuşulduğu sırada Yeni Akit Gazetesi yazarı Yakışıklı'nın "Erken seçim kararı alındığı zaman da 3 ay içinde adayınız kim olacak sorusu akla geliyor. Apar topar mı karar vereceksiniz?" sorusu canlı yayında tansiyonu yükseltti.

"NE DEMEK APAR TOPAR!"

Erken seçimin yapılmasının faydalı olacağını ama bu kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceğini belirten Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu "Karar verilmeden neden bunun üzerine durulsun ki. Ne demek apar topar. Benim anladığım istiyor ki AK Parti, 'Bugünden adayınızı çıkarın. Seçime kadar ben onun iflahını keserim' diyor" dedi.

Bunun üzerine Yakışıklı da "Yıpranır diyorsunuz yani. Peki, 20 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan en favori aday olarak yıpranmıyor da sizin adayınız neden 3 ayda yıpranıyor? Efendim, siz yıpranacak bir aday mı göstereceksiniz?" diye sordu. Karamollaoğlu ise bu soruya "Erdoğan favori ligden düştü gibi görünüyor" diye cevapladı.

KARAMOLLAOĞLU: BU BOŞ BİR MÜZAKARE

Yakışıklı'nın sözleri üzerine sinirlenen Saadet Partisi lideri, "Şimdi bu o kadar boş bir müzakere ki. Biz olmayan bir meselenin üzerinde fikir yürütüyoruz. Bu boş bir iş. Yok ki bir aday henüz. Dur bakalım. Bu mesele niye bu kadar ilgilendiriyor. Bırakın onlar düşünsün. Sen niye bu kadar yoruluyorsun." dedi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
110