Zanka

Süper Lig’de bu akşam oynanacak dev derbi için nefesler tutuldu. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 52 bin taraftarının desteği ile ağırlayacak. Sarı kırmızı tribünler tam 2 yıl sonra tamamen dolu olacak. Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan, derbi için özel bir koreografi hazırladı. Sosyal medyaya sızdığı iddia edilen görsellere göre, derbi koreografisinde ana tema Squid Game olacak…

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. Haftası kapsamında bu akşam Nef Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak olan derbiyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Derbi, Galatasaray’ın tam 2 yıl aradan sonra tamamen dolu tribünler önünde oynayacağı maç olma özelliğini de taşıyor. Biletleri günler öncesinden tükenen maç için, tribünlerde 52 bin taraftarın yer alması bekleniyor.

Diğer taraftan sarı kırmızılıların yönetimi de tam kadro halinde tribündeki yerini alacak. Mücadele öncesi Fenerbahçeli yöneticiler karşılanacak ve iki kulüp yetkilileri birlikte yemek yiyerek maç saatini bekleyecek.

KOREOGRAFİ: SQUİD GAME

Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan, derbi için büyük bir hazırlık yaptı. Görsel bir şölen sunmaya hazırlanan Galatasaraylılar, koreografiyi sır gibi saklıyordu ancak maça saatler kala sosyal medyaya bazı görseller düştü.

İddiaya göre koreografide Squid Game’den esinlenildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in de yer alacağı görülen görseller arasında, sarı kırmızılıların maçı alması halinde açılacak başka bir görsel daha yer aldı.

İşte sızdırıldığı söylenen o koreografiler:



Bu içeriğe emoji ile tepki ver