Zanka

Salı günü Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda, Başkan Vahap Seçer ile AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasında tartışma çıktı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Gültak’ın AKP’li bir grubu çağırarak meclisi bastırmaya kalkıştığını öne sürdü. Başarır, o anların görüntüsünü de paylaştı ve “Daha vahimi emniyet olaylara seyirci kaldı” dedi…

30 Kasım salı günü yapılan Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile AKP'li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasında gergin anlar yaşandı.

İddialara göre yaşanan tartışmanın ardından AKP Gençlik Kolları, Belediye Meclisi’ni bastı. O sırada olay yerinde bulunan Emniyet Müdür Yardımcısı ise bir müdahalede bulunmadı.

O anlara ait kamera görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, şu ifadeleri kullandı:

“MBB Meclis’inde AKP Akdeniz Bld. Bşk. Mustafa Gültak meclis adabına uymayan tavırlar sergiledi ve AKP’li bir grubu çağırarak meclisi bastırmaya kalkıştı. Daha vahimi emniyet olaylara seyirci kaldı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su! Siz AKP’nin valisi değilsiniz! Kendinize gelin!”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver