Zanka

Ankaragücü’nde Başkan Yiğiner’in transfer yasağının kaldırılamadığına ilişkin açıklamasının ardından taraftar sosyal medyadan isyan bayrağını çekti…

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Bankalar Birliği’nden bekledikleri yapılandırma yanıtını alamadıklarını ve bu şartlar altında transfer yasağını kaldırmalarının çok zor olduğunu açıkladı.

Hal böyle olunca Ankaragücü taraftarı da sosyal medyadan duruma isyan etti. Taraftarların isyanını daha da dikkat çekici kılan özellik ise, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şekilde taraftarların kulübe kayyum atanmasını istemesi oldu…

Daha önce Yiğiner’in “Bizim öncelikle transfer yasağını kaldırmamız lazım. Bunu yapmadan hocanın anlamı olmuyor. Biz transfer yasağını kaldıramayacak durumda olursa devam etmemizin bir anlamı yok.” açıklamalarını hatırlatan taraftarlar, yönetimi istifaya çağırdı.

DEVRE ARASI BÜYÜK TEHLİKE KAPIDA

Devre arası transfer dönemine odaklanacaklarını ve gelen tüm gelirler ile devre arasında takımın transfer yapabilmesini sağlamak istediklerini belirten Yiğiner’in bekleyen bir büyük tehlike daha var.

Geçtiğimiz sezon devre arasında takımdan ayrılan oyuncuların transfer yasağına neden olacak alacakları da önümüzdeki devre arasında işleme girmiş olacak. Oldukça yüklü olacağı tahmin edilen borç, gelen kaynaklar iyi değerlendirilse bile yasağın kalkmasını güçleştirecek.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
101