Zanka

Ekranların sevilen yarışması Survivor, yeni sezonda All Star ile yine ratingleri alt üst edecek gibi görünüyor. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı isimler arasında dikkat çeken detaylar da var…

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Survivor All Star 2022’de yarışacak yıldız isimleri açıkladı.

Yeni sezonda ünlüler takımında yarışacak yarışmacılar arasında, yarıştıkları dönemde mücadeleleriyle büyük heyecan yaratan isimler var. Kadınlarda oldukça güçlü isimlerin geri döndüğü görülürken, erkeklerde ise Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan isimleri kıyasıya mücadelenin habercisi durumunda. Gönüllüler takımında da yarıştıkları sezonda aldıkları sayılarla takımı sırtlayan Gökhan Keser ve Berkan gibi isimler bulunuyor.

Listeleri açıklayan Acun Ilıcalı’nın Sercan Yıldırım ve Barış Murat Yağcı’yı yan yana paylaşması ise dikkat çekti. İki ismin yarıştığı sezonda eski futbolcu ve Nisa arasındaki diyaloglar sosyal medyayı sallamış, yarışma bittikten sonra Nisa ve Barış Murat Yağcı arasında bir ilişki başlamıştı. Çift önce aşk haberlerini yalanlayıp, ardından ilişkilerini ilan etmişlerdi ancak kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı.  

İşte Survivor All Star 2022 kadrosu:



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
13