Zanka

Sivasspor maçında sakatlanan Muslera’nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Galatasaray, sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık ve ön çapraz bağında da esneme tespit edildiğini bildirdi…

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'ın, deplasmanda DG Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu müsabakada takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak yerde kalan ve daha sonra oyuna devam edemeyen tecrübeli file bekçisi Muslera'nın sağlık durumu ile ilgili beklenen açıklama geldi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Fernando Muslera ile yaşadığı çarpışma pozisyonunun ardından sol dizinde esneme oluşan ve günü anti-ödem tedavisiyle geçiren oyuncumuz Christian Luyindama’nın MR tetkikleri ise dizindeki ödemin geçmesinin ardından yarın gerçekleştirilecektir.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver