Zanka

Bordo mavililer, Başakşehir’in Boşnak yıldızı Edin Visca’nın transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı…

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, Edin Visca transferi için görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor'un Edin Visca için Medipol Başakşehir'e bonservis ücreti olarak 3 milyon 500 bin euro ödeyeceği öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleşen toplantıdan sonra iki kulüp başkanı açıklamalarda bulundu.

GÜMÜŞDAĞ: 2 AYDIR GÖRÜŞÜYORUZ

Gümüşdağ’ın açıklamaları şöyle:

“Visca, Başakşehir'in sembollerinden biri. Bu kulübe verdiği, yaşattığı her şey için sonsuz teşekkür ediyorum. Visca için 2 aydır görüşüyoruz. Bugün transferi noktaladık. Ahmet Başkan’a teşekkür ediyoruz. Başakşehir Kulübü bir şirket, biz de bu şirketin başarısı için çalışıyoruz. Abdullah Avcı uzun yıllar Visca ile çalıştı, transferde bu durum da etkili oldu”

AĞAOĞLU: VISCA ÜCRET ANLAMINDA ÇOK BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLADI

Ağaoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık 2 aylık bir süreçti. Transferle alakalı çok şey yazıldı, çizildi. Şu saat itibarıyla neticelendirmiş durumdayız. Visca transferi, 3.5 yıllık süreçte en çok uğraş verdiğim transferlerden biriydi. Abdullah Avcı hocamız Visca’yı çok istemişti. Transferi noktalamayı başardık. 10 milyon Trabzonspor taraftarının ekonomik haklarını, finansal varlıklarını en iyi şekilde idare etmekle yükümlüyüz. Visca, ücret anlamında çok büyük kolaylık sağladı. Kendisine çok teşekkür etmek istiyorum.”

EDIN VISCA: MOTİVEYİM, ÇOK İSTEKLİYİM

İki başkandan sonra söz olan Edin Visca şöyle konuştu:

“10 seneden sonra bugüne de geldik. Çok heyecanlıyım. Göksel Başkan benim babam gibidir. Çok teşekkür ediyorum. Bana izin verdi. Bana yıllar boyunca çok teklif geldi ama beni bu kadar isteyen bir kulüp olmadı. Heyecanlıyım ama diğer tarafta mutluyum, motiveyim, çok istekliyim. Beni tanıyorsunuz, her maçta yeni bir hedef koyuyorum kendime. Şimdi taraftarla ve büyük camiayla şampiyonluk yaşamak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Tek şampiyonluk bu sene değil 2-3 sene Türkiye futbolunda en önemli rolü biz oynayacağız.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver