Zanka

Sarı kırmızılılarda kötü gidişatın faturası tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’e kesildi. Yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için adaylar da konuşulmaya başlandı. Listenin başında Okan Buruk ve Bülent Korkmaz geliyor…

Galatasaray’da Süper Lig’de alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

Tecrübeli teknik direktörün 4. ayrılığının ardından takımın başına kimin geçeceği ise merak konusu.

Başkan Burak Elmas’ın düşündüğü isimler de konuşulmaya başladı. Fanatik’in haberine göre; Galatasaray’ın yeni teknik direktörü için öne çıkan adaylar şöyle:

Okan Buruk: Başakşehir ile şampiyonluk yaşadıktan sonra uzun süredir takım çalıştırmayan Okan Buruk'un yerli isimler arasında favori olduğu öğrenildi.

Bülent Korkmaz: Galatasaray'ın efsane isimlerinden biri olan Bülent Korkmaz’ın da yerli isimler arasında listede yer aldığı söyleniyor. Korkmaz son olarak Alanyaspor'un başında yer almıştı.

Ömer Erdoğan: Hatayspor'un Süper Lig başarısındaki en önemli isimlerden biri olan ve futbolcu olduğu dönemde sarı kırmızılı formayı giyen Ömer Erdoğan'ın da adaylar arasında olduğu gelen bilgiler arasında.

Domènec Torrent: 59 yaşındaki İspanyol Domènec Torrent’in ismi, Fatih Terim ile yolların ayrılmasından önce yönetimle yaptığı görüşmeyle gündeme gelmişti.

Roger Schmidt: İddialara göre Galatasaray'ın teknik direktör listesinde PSV'nin 54 yaşındaki Alman hoca Roger Schmidt de yer alıyor. Sezon başında Alman teknik adamın ismi sık sık Fenerbahçe'yle de gündeme gelmişti.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver