Zanka

Galatasaray’ın büyük çabalar sonucu renklerine bağladığı Falcao, sarı kırmızılı ekibe pahalıya mal oldu, ek ödemenin detayları da ortaya çıktı… Peki Falcao için Galatasaray’ın kasasından toplamda ne kadar çıkacak? İşte dudak uçuklatan o bedel…

Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu transfer etmek için 2 ay uğraşan ve transfer sezonunun son günlerinde mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın, dünyaca ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes'e ödediği ücret ortaya çıktı.

Akşam'da yer alan habere göre; Transferde Jorge Mendes, Ahmet Bulut ve Monaco'yla iyi ilişkileri bulunan Özgün Koyutürk'ü aracı olarak kullanan sarı kırmızılı yöneticilerin Mendes'e 1,5 milyon euro ödeyeceği belli olurken, bu paranın ünlü menajere taksitler halinde verileceği kaydedildi.

Yapılan anlaşmaya göre Falcao'ya yıllık 5 milyon euronun yanı sıra 4 milyon euro bonus taahhüt eden Galatasaray'ın Fransız kulübüne herhangi bir bonservis bedeli ödemediği belirtilirken, yıldız golcünün alacağı maaşın (2 milyon euro peşin, 3 milyon euronun) 10 takside bölünerek verilecek olması dikkatlerden kaçmadı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
2