Zanka

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci Sedef Kabaş’ın gözaltına alınması ve Cuma namazı sonrası Sezen Aksu’ya yönelik “O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak da bizim görevimizdir” sözleri üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı” dedi…

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından cemaate seslenmişti ve isim vermeden Sezen Aksu’yu hedef almıştı.

Erdoğan’ın “Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak da bizim görevimizdir” sözlerine ve Gazeteci Sedef Kabaş’ın ‘Cumhurbaşkanına hakaretten’ gözaltına alınmasına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan tepki geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

* Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı.

* Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver