Zanka

Hayrete düşüren hırsızlığın adresi Aydın. Bir eve dadanan hırsızlar, önce evin demir kapısını, sonra da pencerenin demir korkuluklarını çaldı sonra eve girdi. Evde istediklerini bulamayan hırsızlar bakın bu kez neyi çaldı…

Aydın’ın İncirliova İlçesine bağlı Acarlar Mahallesi’ne dadanan hırsızlar, son olarak müstakil bir evi hedef olarak seçti.

Edinilen bilgiye göre ev sahibini takibe alan bir grup hırsız ya da hırsızlar önce evin penceresindeki demir parmaklığı çelik halatla kamyona bağlayıp söktüler. Ardından eve giren hırsızlar evde para edecek ne varsa hırsızlık amacıyla getirdikleri kamyona yüklediler.

Evde para edecek malzemeyi az bulan hırsızlar bu defa çekiç ve balyozlarla evin sıhhi tesisatını da kırıp çaldılar. Azılı hırsızlar bununla da yetinmeyip müstakil evin demirde olan bahçe kapısını da söküp gittiler.

Saatlerce süren hırsızlık olayına kimsenin ev sahibinin ziyareti tamamlayıp eve dönmesi ile ortaya çıktı. Hayatında ilk defa böylesine garip bir hırsızlık olayı ile karşılaştığını belirten Oğuz Alp, yaşadıklarına adeta isyan etti. Alp, çalınan eşyalar bir yana evde ciddi boyutta hasar oluştuğunu ve evinin oturulamaz hale geldiğini belirtti ve “Keşke benden para isteselerdi de evimi bu hale getirmeselerdi” diye dert yandı.

Defalarca emniyete gidip şikayetçi olmalarına rağmen mahalledeki hırsızlık olaylarının bir türlü önlenemediğini belirten Oğuz Alp, Acarlar'daki en büyük sıkıntının hırsızlık olayları olduğunu belirtti.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver