Zanka

Şampiyonluk kutlamaları için taraftarlar etkinlik alanına gelmeye başladı…

Spor Toto Süper Lig’de sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, tüm dünyanın konuştuğu Trabzon’daki kutlamaların ardından bugün İstanbul’da kutlama yapacak.

Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği kutlama, İstanbul Valiliği’nden alınan izinle Yenikapı Etkinlik Alanı’nda saat 15.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.

On binlerce taraftarın katılması beklenen organizasyonda çok sayıda sanatçı konser verecek. Trabzon’daki tekno partinin mimarı Aslan Kar da sahnede taraftarları coşturacak. DJ performansları sergilenecek. Hava karardıktan sonra ise lazer, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak. Kutlamalarda bazı sürprizlerin de yer alması bekleniyor.

Geçen hafta Antalyaspor maçından sonra yapılan şampiyonluk partisi dünyada ses getirmiş, 2 milyarı aşan görüntülenme ile rekora imza atmıştı. FIFA ve UEFA da o kutlamayı sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Bugün bu rekorun geliştirilmesi hedefleniyor.

BAŞKAN AĞAOĞLU'NUN DA GELMESİ BEKLENİYOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun da kısa süreliğine organizasyonda yer alacağı ve kutlamalara eşlik edeceği öğrenildi. Kutlamalarla ilgili hazırlıklar son sürat devam ederken, Bordo-Mavili kulübün yetkililerinin de her türlü desteği verdikleri belirtildi.

TARAFTARLAR ALANDA

Kutlamalar için taraftarlar etkinlik alanına gelmeye başladı. Şimdiden yüzlerce kişi alandaki yerini almış durumda.

BAZI YOLLAR KAPATILDI

Öte yandan etkinlik nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Namık Kemal Caddesi ile bu caddeye bağlanan yollar geçici olarak trafiğe kapatıldı. Trafik polisleri caddeyi kullanmak isteyen sürücüleri, alternatif olarak belirlenen Vatan ve Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı'na yönlendiriyor.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver